منتديات عــــــــــزون التحدي
بــكــل حــب وإحــتــرام وشــوق نــســتــقــبــلك ونــفــرش طــريــقــك بــالــورد ونــعــطــر حــبــر
الــكــلــمــات بــالــمــســك والــعــنــبــر ونــنــتــظــر الإبــداع مــع شمس الــلــيــالي وســكــونــه لــتــصــل
هــمــســات قــلــمــك إلــى قــلــوبــنــا وعــقــولــنــا نــنــتــظــر بــوح قــلــمــك
بــكــل حــب وإحــتــرام وشــوق نــســتــقــبــلك ونــفــرش طــريــقــك بــالــورد ونــعــطــر حــبــر
الــكــلــمــات بــالــمــســك والــعــنــبــر ونــنــتــظــر الإبــداع مــع شمس الــلــيــالي وســكــونــه لــتــصــل
هــمــســات قــلــمــك إلــى قــلــوبــنــا وعــقــولــنــا نــنــتــظــر بــوح قــلــمــك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اهلا وسهلا بكم في منتديات عزون التحدي مع تحيات دياب diab

الرئيسيةالبوابة  عزونالتسجيلأحدث الصوردخول

מילים של אהבה كلمات بالحب

2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
جبريل

نائب المدير العام

نائب المدير العام
جبريل

. . : מילים של אהבה كلمات بالحب 181-16
ذكر
المدينه : عزون التحدي والصمود
الوسام : מילים של אהבה كلمات بالحب 12110

מילים של אהבה كلمات بالحب Empty
مُساهمةموضوع: מילים של אהבה كلمات بالحب   מילים של אהבה كلمات بالحب I_icon_minitimeالأحد 16 نوفمبر - 1:04:02

אין אחד שלא היה רוצה מערכת יחסים טובה ,אוהבת ומלאת אושר אבל מה שקורה בפועל הוא שאנחנו חוזרים ומבצעים טעויות שגורמות לנו כאב רב. אחת הדרכים החשובות והטובות להביע את מה שאתם מרגישים ולגרום לבן הזוג להקשיב לכם זה המכתב..

השתמשו במכתבים כאמצעי התקשורת

מי לא זוכר את הפעם הראשונה שלו שקיבל מכתב אהבה וזה לא משנה באיזה גיל זה קורה , כי ההתרגשות והשמחה היא אותו דבר.כשאתה מקבל מכתב שמתאר במילים מה הבן זוג מרגיש כלפיך זה נותן תחושה הרבה יותר חזקה בדרך כלל ממילים שנאמרות בשיחה בניכם.

בדרך כלל כאשר אתם נמצאים בעימות , פרידה או כאשר אתם צריכים לנהל שיחה לא פשוטה אתם מתקשים לבטא בצורה מלאה את עמדתכם ולומר בדיוק מדוע זה כל כך חשוב לכם דבר מסוים ,מבלי ליצור מצב שבן הזוג יתגונן ,יתקיף או יהיה חסר נינוחות למילים שלכם.
למרבה הצער ,רובנו גם אינם מאזינים מעולים, שזה אחד הדברים הכי חשובים במערכת יחסים .

לפיכך ,במצבים מסוימים כתיבת מכתב יכולה להיות דרך הולמת ורבת עוצמה להתגבר על הבעיה.מכתב לא מתגונן ,הנובע מן הלב,יכול להיות דרך נהדרת לבטא דאגות,חששות,העדפות,לחצים,תשוקות ופתרונות אפשריים.ליעילות המכתב אין קשר לכמה טוב אתם מתבטאים בכתב.היא נובעת רק מן המידה שבה אתם מסוגלים לבטא את רגשותיכם בכנות ובאהבה.

בכתב יש לכם את האפשרות לחשוב לאט ובנחת, על האופן שבו אתם רוצים לתאר את עמדתכם .מקבל המכתב ( בן הזוג שלכם ) יכול לקרוא אותו כמה פעמים שהוא רוצה כדי להבין לגמרי היכן אתם עומדים.
הוא יכול לחשוב על זה ,ואם צריך ,גם להירגע לפני שהוא מגיב.לדוג' אם יש לך חברה זמן לא מועט, ובגלל סיבה כל שהיא נפרדתם ,וכרגע אתם לא מדברים ויש לך חשש להרים טלפון או לבוא אליה,קח לך דף ועט וכתוב לה את כל מה שאתה מרגיש .

המכתב אמור לבוא ישירות מהלב בלי יותר מדי מילים מפוצצות.חשוב מאוד להשתמש בשפה הרגילה שלך ,כי אל תשכח שהיא מכירה אותך יותר טוב מכולם.המכתב אמור לתת את התחושה כאילו אתה מדבר אליה.אני אישית מעדיף מכתבים בכתב יד ולא מודפסים. לאחרונה כתבתי שני מכתבים לבחורה ( השם שמור במערכת ) שאני הכי אוהב בעולם ואני חושב שהיא מדהימה ולמרות החששות מהפרידה ומלהרים טלפון, אזרתי אומץ ותיארתי לה במילים מה בדיוק אני מרגיש ועוד כמה דברים שאני לא אספר פה.
הנקודה היא שהצלחתי לקבל את תשומת ליבה לדברים שלי ולמרות הפחד והבלבול באיך ומה אני אכתוב התגברתי על זה ואני בטוח שזה נכנס לה ללב.
سلسبيل

مشرفه ومراقبه عامه

مشرفه ومراقبه عامه
سلسبيل

انثى
المدينه : نابلس

مُساهمةموضوع: رد: מילים של אהבה كلمات بالحب   מילים של אהבה كلمات بالحب I_icon_minitimeالأحد 16 نوفمبر - 7:08:32

هههههههههههههههههههههههههههههههه
فاهمه كل شي انا
http://haniawjaan.yoo7.com
جبريل

نائب المدير العام

نائب المدير العام
جبريل

. . : מילים של אהבה كلمات بالحب 181-16
ذكر
المدينه : عزون التحدي والصمود
الوسام : מילים של אהבה كلمات بالحب 12110

مُساهمةموضوع: رد: מילים של אהבה كلمات بالحب   מילים של אהבה كلمات بالحب I_icon_minitimeالأحد 16 نوفمبر - 10:17:52

:cheers:

מילים של אהבה كلمات بالحب
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-